Schneider Electric powołuje Marca Garnera na stanowisko Senior VP europejskiego pionu Secure Power

Schneider Electric, lider w dziedzinie cyfrowej transformacji zarządzania energią i automatyki, ogłosił powołanie Marca Garnera na stanowisko SVP pionu Secure Power na region europejski. Garner jest związany z firmą od ponad 17 lat, czyli od momentu, kiedy w 2005 roku przystąpił do programu dla absolwentów, później zdobywając doświadczenie na wielu stanowiskach kierowniczych.

Na nowym stanowisku Garner będzie odpowiedzialny za pion Secure Power w Schneider Electric w Europie oraz współpracę z liderami poszczególnych krajów i stref w regionach CEEI, DACH, Francji, Półwyspu Iberyjskiego, Irlandii, Włoch i Wielkiej Brytanii. Dzięki bogatemu doświadczeniu i wiedzy o regionie, a także silnej pozycji w sprzedaży i zorientowaniu na klienta, będzie w stanie pomóc klientom w Europie w sprostaniu wyzwaniom związanym z kryzysem energetycznym. Ponadto będzie odgrywał kluczową rolę w przyspieszeniu realizacji ambicji branży centrów danych w zakresie zrównoważonego rozwoju.

Więcej na www.se.com/pl

O autorze